Speeddating – online en offline dating.

Als je bekend met de online en offline dating wereld weet je ook dat het soms moeilijk kan zijn om in korte tijd een partner te krijgen. Vaak stuur je talloze berichtjes naar vrouwen of mannen en krijg je geen berichtje terug. Zodra je wel een berichtje terug krijgt, duurt het weer een tijd lang voordat je een match hebt gevonden. Daarom is voor mensen die het geduld verloren hebben het snelle dating. Ook wel speeddating genoemd.

Wat is speed dating?

Speed dating is een concept waarbij zowel vrouwen als mannen bij elkaar komen op een locatie met verschillende tafeltjes. Elk tafeltje heeft twee stoelen tegenover elkaar. Het is de bedoeling dat er binnen 5 minuten kennis wordt gemaakt, waarbij je wat over je zelf vertelt, goed luistert naar degene die voor je zit en kijkt of er een chemie tussen beide zit. Nadat de 5 minuten om zijn, is de tijd voorbij en wisselt men van gesprekspartner over naar een ander en begin je weer opnieuw. Aan het einde van speeddating is het de bedoeling dat je op een lijstje noteert met welke gesprekspartner je graag opnieuw een date zou willen aangaan ( één of natuurlijke meerdere). De gesprekspartners doen dit vervolgens ook. Zodra alles is ingevuld zal de organisator de lijstjes langs elkaar houden en kijken of de interesse vanuit beide kanten gelijk is. Heeft een willekeurige man of vrouw jou aangevinkt maar jij hem of haar niet dan gaat het feestje niet door en andersom natuurlijk ook.

Spannend en leuk

Het is een leuke, spannende en snelle manier om mensen te leren kennen en te kijken of de ware misschien wel rondloopt tijdens zo'n speeddating sessie. Zowel online als offline kan er meegedaan worden aan speeddating en opent een geheel nieuwe dimensie aan de term Dating.