Date via de telefoon, hoe ga je te werk?

Je hebt al waarschijnlijk veel gesproken tijdens een chatsessie en weet al van alles over haar. Nu is het moment aangebroken dat je haar daadwerkelijk gaat spreken via de telefoon. Dit is best spannend, aangezien je nu voor het eerst haar stem zult horen. Je hebt waarschijnlijk al veel foto's gezien, en nu zul je de stem achter de foto's gaan horen. Hoe pak je zoiets aan?

Telefoon dating tips:

  • Begin het gesprek luchtig. Het beste kun je al wat onderwerpen op een lijstje zetten zodat je altijd iets hebt om over te praten. Misschien dat je het lijstje helemaal niet nodig hebt, maar het is beter om het wel bij de hand te hebben, wanneer het toch noodzakelijk is.
  • Neemt zij het initiatief? Top! Maar zorg ervoor dat je niet alleen maar zit te antwoorden op haar vragen. Stel ook af en toe een tegenvraag. Let echter op dat je niet letterlijk iets gaat vragen dat je eigenlijk al via de chat van haar hebt gehoord. Dit laat namelijk zien dat je niet goed hebt opgelet, en daar kan de gemiddelde vrouw niet goed tegen.
  • Valt er een stilte? Geen probleem. Je kunt eventueel zeggen dat je het toch wel spannend vindt om haar zo te spreken en dat je een beetje zenuwachtig bent.
  • Maak een grapje, wanneer het kan. Als je tijdens je telefoongesprek date de mogelijkheid krijgt om een leuk grapje te maken, doe dit dan. Lachen is altijd goed, en dat zal je bel-partner zeker waarderen.

De volgende stap

Het voeren van een telefoongesprek hoeft niet perse bepalend te zijn voor de toekomst tussen jullie twee maar kan zeker helpen bij het maken van een echte date of webcam gesprek. Wellicht dat jullie over de telefoon meteen afspreken om te meeten. Dat is natuurlijk top. Zorg er dan wel voor dat je de afspraak nogmaals bevestigd via de email. Zet er dan meteen bij dat je veel zin hebt om haar te ontmoeten, en dat je al iets leuks in gedachten hebt om te doen, bijvoorbeeld uit eten, picknicken, paardrijden, bioscoop of iets anders leuks. Meer weten? Kijk dan op het vrouwen versier portaal Droomvrouwen verleiden. Hier vind je naast tips voor telefoondating ook vele andere onderwerpen die je kunnen helpen een succesvolle date te krijgen.