Zelfvertrouwen & vrouwen versier trucs

Niet iedere man is geboren met het talent binnen no-time een vrouw te versieren en zelfs mee naar huis te vragen. Het is zelfs voor veel mannen haast onmogelijk om een vrouw aan te spreken. Een van de redenen hiervoor is dat de media een bepaald beeld neerzet van de man, meestal een gespierde mooie man met een dikke bankrekening en carrière, waar de gemiddelde man niet aan kan voldoen. Dit maakt de gemiddelde man onzeker en moet men in heel wat bochten wringen om in bepaalde posities te komen. Om toch je zelf voor te bereiden voordat je  een vrouw aan spreekt is het handig om een aantal versiertrucs te leren en te leren omgaan met zelfvertrouwen. Hiervoor kun je zelf de wereld intrekken en vrouwen gaan aanspreken. Heb je echter wat hulp nodig, dan kun je ook de hulp inroepen van dating expert Al Phadoc en zijn cursus vrouwen versieren op Lovegids met date garantie volgen. Dit is een perfecte manier om zelfverzekerd te worden. Check Lovegids over zelfverzekerder worden met vrouwen: https://www.lovegids.nl/zelfvertrouwen/zelfverzekerder-worden.html

Date met zelfvertrouwen

Iedereen roept het: je moet zelfvertrouwen winnen dan kan je alles aan. Op je werk, tijdens een familie diner en in in de sportschool. Maar heb jij jezelf nooit afgevraagd hoe je in godsnaam aan zelfvertrouwen komt. Iemand uit de buurt heeft je zeker wijs gemaakt dat sommige het hebben en sommige ook weer niet. Bullshit, klink klare onze en in de prullenbak ermee. Oké het ligt inderdaad aan je familiesituatie en deels is je mate van zelfvertrouwen afkomstig van de wijze waarop je bent opgevoed. Maar zelfvertrouwen kun je zelf gemakkelijk onder de knie krijgen door te oefenen. Je kunt een cursus vrouwen versieren volgen. Hier zijn er op internet vele van te vinden. Maar staar je er niet blind op. Net als je een vakmanschap pas onder de knie krijgt na de praktijk. Inderdaad, praktijk dit is essentieel om zelfvertrouwen te krijgen. En dat is iets waar je niet perse een boekje voor nodig hebt.

Kleine overwinningen voor een hoger zelfvertrouwen

Er zijn kleine dingen die je kunt doen om het zelfvertrouwen met kleine stapjes te verhogen. Stap op willekeurige vrouwen af in een vreemde stad en spreek ze aan.  Nu denk je misschien, Echt niet! Hier begint het bij, probeer deze stap eens te zetten. Spreek de kassière aan achter de toonbank terwijl je aan het afrekenen bent. Zie maar hoe snel mensen wat terug zullen zeggen. Misschien loop je zo nu en dan een blauwtje op. Maar denk dan, je moet een aantal keren op je bek vallen voordat je op de top terecht kunt komen.

Versiertrucs

Het versieren van vrouwen doe je natuurlijk niet zomaar, je zult eerst enkele versier trucjes onder de knie moeten krijgen wil je ook dat het daadwerkelijk gaat werken. Uiteraard zijn de tips die je gebruikt niet geschikt voor iedere vrouw en zul je vaak het juiste moment er voor moeten uitzoeken. Enkele tips van het portaal Droomvrouwen verleiden over vrouwen versieren die voor veel vrouwen werken:

  • Geef complimentjes, en méén het ook;
  • Wees galant;
  • Verras de vrouw: kies bijvoorbeeld zelf een leuk restaurantje uit in plaats van haar te laten kiezen;
  • Wees geïnteresseerd.

Meer info over 1-op-1 cursussen en dating workshops vind je op: https://www.droomvrouwenverleiden.nl/dating-workshops.html